Ucandas VDM 2 Tester profesional multimarca cu tableta Android

1999 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester auto UCANDAS VDM 2

UCANDAS VDM 2 este un tester auto original, de ultima generatie, ce este construit si proiectat de P&T Electronic Technology Co. o companie de cercetare si dezvolatare in domeniul testerelor auto. Este cunoscuta ca fiind una dintre companiile cu cea mai rapida dezvoltare a testerele auto si care furnizeaza cele mai extinse si cele mai bune produse de testare auto la nivel mondial care au de asemenea si un raport calitate - pret excelent.

Testerul auto UCANDAS este conceput sa functioneze impreuna cu un sistem ce se bazeraza pe Android, iar conexiunea intre acestea de realizeaza prin Wifi.

Acest tester auto a primit cele mai multe aprecieri pentru sistemul de diagnosticare complet si de asemenea pentru functiile puternice de testare auto. Este un tester auto profesional, multimarca, ce ofera functii extrem de utile.

Aceasta versiune a testerului auto UCANDAS VDM 2 supoarta urmatoarele protocoale: ISO 9141-2, K/L line, SAE-J1850 VPW, SAE-J1850 PWM, CAN ISO 11898, ISO15765-4. Poate verifica intr-un mod rapid si automat anul si modelul vehicului dumneavoastra si de asemenea detine o acoperire complexa a tuturor softurilor.

Testerul auto UCANDAS este conceput intr-un mod ingenios pentru a recrea functionalitatea instrumentelor OEM utilizate de producatorii de autovehicule. Functioneaza pe majoritatea autovehiculelor aflate pe strazi la ora acutala.

Acest tester auto le ofera utilizatorilor sai toate informatiile necesare pentru a isi mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare, intr-un mod rapid, accesibil si usor de utilizat.

Testerul auto UCANDAS ofera suport si realizeaza functii complete pentru urmatoarele marci auto:

 • Acura,GM, Audi, Bentley, Benz, BMW, Chery, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daishatsu, US Ford, Ford EU, Geely, GM, GWM, Holden, Honda, HyundaI, Infiniti, x Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Landrover, Lexus, Lifan, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Perodua, Peugeot, Proton, Renault, Saab, Scion, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall,Volvo,VW.

Specificatiile testerului auto UCANDAS:

  • MCU: procesor ARM7, 66MH
  • Tensiune de intrare: DC 8-18V
  • Modul de comunicare: WIFI
  • Dimesiune: 137mm*175mm*63mm
  • Greutate: 250g (GW)

Limbile suportate de testerul auto UCANDAS

 • engleza, germana, finlandeza, franceza, maghiara, italiana, japoneza, coreeana, olandeza, poloneza, portugheza, romana, rusa, suedeza, spaniola, turca, chineza simplificata, chineza traditionala, ceha, araba

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto UCANDAS VDM 2 si o tableta necesara in desfasurarea diagnozei.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Ucandas VDM 2

Scrie o recenzie

Ucandas VDM 2 Tester profesional multimarca cu tableta Android

Scrie o recenzie