Tester turisme + camioane Diag PRO Plus

1799 lei
Unitate diagnoza
Cabluri adaptoare
Soft reparatii
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester turisme + camioane Diag PRO Plus

Testerul auto multimarca Multidiag Pro Plus este un tester auto original si profesional. Multidiag Pro Plus este un tester auto ce detine functii importante, necesare pentru o buna diagnoza.

Aceasta versiune a testerului auto Multi Diag PRO este cea mai noua, reprezinta cea mai calitativa si stabila versiune de pana acum, ce foloseste cea mai recenta tehnologie wireless Bluetooth pentru a efectua o testare rapida si precisa.

Testerul auto Multidiag Pro Plus ofera functii de testare pentru aproximativ 54.000 de sisteme auto, peste 4000 de modele de la peste 48 de marci auto. Acest lucru inseamna ca este compatibil cu majoritatea autovehiculelor prezente pe strazi la ora actuala. Este un tester auto multilingvistic detinand o gama larga de limbi suportate.

Testerul auto Multidiag Pro Plus este un instrument de diagnoza extrem de necesar intr-un atelier auto, ce detine o baza de date complexa ce acopera majoritatea vehiculelor ce se afla pe piata la ora actuala.

Pachetul in care se afla testerul auto X431 MDIAG contine:

 • Flight Recorder: cu aceasta functie puteti inregistra parametrii in timp real chiar atunci cand conduceti autovehiculul. In timpul inregistrarii prin apasarea unui singur buton, puteti evidentia eroarea specifica, astfel incat sa puteti analiza eroarea detectata mai tarziu.
 • Indicator Multicolor: cu indicatorul cu culori multiple de pe testerul auto MultiDiag Pro Plus aveti control complet asupra procesului de diagnosticare. Acest indicator va transmite imediat starea in care se afla dispozitivul.
 • Verificarea tensiunii: Cand testerul auto este conectat la vehicul unitatea va verifica tensiunea bateriei vehiculului si se adapateaza automat la nivelul de tensiune al autovehiculului de 12 sau 24 de volti.
 • Numarul VIN: aceasta functie inteligenta va permite sa cititi numarul de sasiu al vehiculului pe care doriti sa-l diagnosticati. Acest lucru va asigura ca modelul si anul sunt selectate corect si in mod automat.
 • ISS: Sistemul inteligent de scanare al sistemului, scaneaza toate sistemele din vehicul si afiseaza codurile de eroare care apar iar apoi le stocheaza in sistem. Aceasta functie va ajuta sa economisiti timp si sa obtineti o prezentare generala intr-un mod rapid a starii in care se afla vehiculul.
 • ISI: Acest functie va asigura ca sesiunea de diagnosticare este efectuata in mod corect.
 • Functia de raportare: Cu aceasta functie veti putea vedea adaptarile si ajustarile posibile fara a avea autovehiculul in apropiere.
 • Functiile OBD: testerul auto Multidiag Pro Plus este echipat cu o tehnologie unica, ce permite utilizarea acesteia pe toate tipurile de vehicule, indiferent de nivelurile de tensiune si standardele de comunicare.
 • Universal: aceasta functie va ofera instructiuni detaliate despre majoritatea functiilor OBD si de asemenea va ofera ajutor in activitatea de diagnosticare. Chiar si cea mai complexa functie va deveni simpla si usor de executat.
 • Functia de ajutor: Aici vei gasi informatii pas cu pas despre cerintele preliminare, pregatirea si implementarea diferitelor functii.

Beneficiile achizitionarii testerului auto Multidiag PRO Plus:

 • Suporta atat conexiunea USB cat si cea Bluetooth, distanta bluetooth: 2M-5M
 • Interfata acestuia detine functia Flight Record care va permite sa aveti date despre masina chiar si in timpul in care conduceti
 • Interfata suporta o gama larga de limbi iar acestea sunt: engleza, ceha, daneza, spaniola, franceza, greaca, olandeza, ungara, italiana, norvegiana, poloneza, romana, rusa, sarba, suedeza, turca.
 • Indeplineste o gama larga de functii foarte necesare

Autoturismele compatibile cu acest tester auto:

 • Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen,Dacia, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel / Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo, etc.

Camioanele compatibile cu acest tester auto:

 • Allison, Chevrolet, Citroen, Dacia, DAF, Fiat, Ford, Hyundai, Isuzu, Iveco, Iveco trucks, KIA, MAN, MAN BUS, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel/vaux hall, Peugeot, Renault, Renault truck, Scania, Scania bus chassis, Seat, Skoda, Toyota, Trailers, Volkswagen, Volvo bus chassis, Volvo trucks.

Functiile indeplinite de acest tester auto sunt la nivelul altor produse asemanatoare care insa mai costisitoare decat acesta, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun.

Este un instrument de diagnoza foarte puternic, fiabil si perfect pentru toti proprietarii de autovehicule. Functioneaza foarte bine atat pe modelele de autovehicule mai vechi cat si pe modele noi. Testerul auto multimarca Multidiag PRO Plus functioneaza foarte bine pe autoturismele si autoutilitarele incepand cu anul 1998. Cu softul pe care il detine acest tester auto, puteti efectua diagnoze complete si puteti obtine parametrii pentru vehicule usoare si grele, autobuze si remorci incepand cu 1995.

Programul de diagnosticare GENERIC este conceput pentru o diagnosticare bazata pe legislatie, ce vizeaza in special codurile de eroare legate de emisii.

Testerul auto Multidiag PRO Plus ofera utilizatorilor sai toate informatiile necesare pentru a isi mentineautovehiculul intr-o stare perfecta de functionare, intr-un mod rapid, accesibil si usor de utilizat.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto Multidiag PRO Plus si o tableta necesara in desfasurarea procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Tester turisme + camioane Diag PRO Plus

Scrie o recenzie

Tester turisme + camioane Diag PRO Plus

Scrie o recenzie