Detalii efectuare comanda

 1. Comanda se poate face online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare si trimitere comanda.
  De asemenea, se poate face comanda telefonic sau prin e-mail, folosind numerele de telefon respectiv adresele de e-mail din sectiunea de contact.
 2. Pentru a efectua o comanda online este nu este necesar sa va inregistrati ca utilizator, insa este recomandat acest lucru. Inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea contului dumneavoastra.
 3. Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi online, apasati butonul Conectare si introduceti datele de identificare (email si parola). Dupa alegerea produsului, clientul il poate comanda prin apasarea butonului COMANDA din pagina produsului respectiv.
  De asemenea se poate alege o cantitate mai mare de 1 dupa ce se adauga produsul in cosul de cumparaturi, specificand cantitatea dorita si apasand butonul Actualizare cos.
 4. Toate comenzile noastre sunt confirmate telefonic. Astfel daca comanda este plasata de luni-vineri in intervalul 9-18 veti fi contactat telefonic pentru a confirma produsul si adresa de livrare. Exceptie fac sarbatorile legale, insa comenzile se confirma si se livreaza in prima zi lucratoare.
 5. Dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate timpul de onorare pentru o comanda este de minim 1 zi si maxim 3 zile , dupa confirmarea telefonica. Programul departamentului vanzari este de luni - vineri in intervalul 9 - 18, iar comenzile plasate in afara acestor ore, vor fi confirmate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.
 6. In cazul in care, aveti nevoie urgent de reperele pe care le-ati comandat, va rugam sa ne comunicati telefonic acest lucru, pentru a grabi confirmarea si procesarea comenzii. Daca durata de onorare a comenzii nu este convenabila pentru dvs., comanda se poate anula. Comanda neconfirmata telefonic, se anuleaza in 5 zile.
 7. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!