Tester auto VW,Audi,Skoda,Seat

Tester auto - VAGCOM HEX V23.11

600 lei

VAGCOM HEX V23.11 este un tester de diagnoza cu functii avansate pentru modelele VW,Audi,Skoda,Seat.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester diagnoza VAGCOM HEX V23.11

Aceasta interfata de diagnoza noua, VAGCOM HEX V23.11 poate inlocui cu succes toate modelele anterioare. Aceasta versiune a fost imbuntatatita cu o noua conectare la baza de date a masinilor pana in anul 2023,luna 11. Este inlocuitorul perfect pentru toate interfetele de pana acum in plus are si un design placut si foarte bine realizat.

Cu ajutorul acestei interfete de diagnoza in timpul utilizarii puteti efectua diferite masuratori.

Imbuntatarile pe care le detine acest tester auto nu sunt deloc unele de trecut cu vederea. Aceasta versiune este mai rapida fata de modelele anterioare, mufa de conectare este imbuntatita pentru a dispune de o fiabilitatea mai mare, cablul USB este mai flexibil si a fost dotat cu un surub pentru o mai buna fixare, dispune de indicatori optici de functionare pentru vizibilitate mai buna iar microcontrolerul de noua generatie permite dezvoltari viitoare si asigura acces la noile protocoale. Acest tester auto functioneaza pe orice model de Audi, Skoda, Seat pana in anul 2023.

Acest tester auto VAGCOM HEX V23.11, va ofera sansa de a economisi bani si in acelasi timp de a dispune de o diagnoza auto realizata intr-un mod profesionist. Aveti optiunea de a reseta singuri intervalele de service fixe si variabile, poate citi automat codurile de eroare iar astfel te asiguri ca autoturismul se afla inr-o stare buna.

Caracteristici tester auto VAGCOM HEX V23.11:

Suport pentru vehiculele incepand cu anul 1996 pana in anul 2023 luna martie. Sistem de operare compatibil Windows 32/64 bit ( Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 . Windows 11) Functioneaza cu aproape toate vehiculele VAG inclusiv VW/ Audi/ Seat/ Skoda. Este o versiune full care acopera toate modulele masinii. Un nou driver USB pentru o compaibilitate si stabilitate mai buna. Citeste kilometrajul stocat in ECU. Un nou firmware pentru interfetele HEX. Lucreaza cu aproape toate vehiculele VAG care au CAN, HEX sau DUAL K.

Functii tester auto VAGCOM HEX V23.11:

Citeste si sterge toate codurile de eroare aparute si stocate in calculatorul masinii. Regleaza clapeta de acceleratie. Codeaza chei noi. Retrage pistoanele pentru frana electrica de parcare in vederea schimbarii placutelor. Regenereaza filtrul de particule. Regleaza turatia motorului la relanti. Permite vizualizarea anumitor parametrii,se pot face diferite setari. Codeaza modulele noi instalate pe masina si de asemenea se pot efectua anumite initializari. Modficarea distantei senzorilor de parcare.  Reseteaza intervalele de service. Codari si adapatari.

Dispune de o gama variata de functii extrem de necesare si care va asigura ca aveti toate informatiile importante cu privire la autovehiculul testat. Dintre functiile pe care le detine aceasta interfata de diagnoza fac parte codarea de chei noi, codarea modulele noi instalate pe masina, reglarea turatiei motorului la relanti, citire kilometri reali, regenere filtru de particule, modificarea distantei sensorilor de parcare, resetarea intervalelelor de service, codari si adapatari.

Functioneaza impreuna cu un program dedicat si poate diagnoza majoritatea masinilor din grupul VAG. Poate fi utilizat numai pe sisteme de operare Windows. De asemenea, ai posibilitatea de a diagnostica toate modulele masinii (motor, cutie de viteza, airbag, inchidere centralizata, ABS, clima, navigatie, instrumente si multe altele). Datorita caracteristicilor sale spaciale acest tester auto este foarte bine cotat pe piata de profil si va ofera toate functiile necesare pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare.

Testerul auto VAGCOM HEX V23.11 este ideal pentru toti cei ce isi doresc sa beneficieaze de o diagnoza complexa si corecta intr-un mod usor si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto VAGCOM HEX V23.11 si un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Tester diagnoza VCDS HEX v23.11

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

Tester auto - VAGCOM HEX V23.11

VAGCOM HEX V23.11 este un tester de diagnoza cu functii avansate pentru modelele VW,Audi,Skoda,Seat.

Scrie o recenzie

Consimțământ pentru cookie-uri