Tester auto Consult 3
  • Tester auto Consult 3
  • Renault Nissan Consult 3 Tester diagnoza
  • Tester auto - Renault Nissan Consult 3

Tester auto - Renault Nissan Consult 3

1500 lei

Consult 3 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2018.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester diagnoza Renault Nissan Consult 3

Renault Nissan Consult este un tester de ultima generatie care a fost conceput pentru a functiona in cele mai bune conditii cu toate modelele de masini Nissan, Infiniti si Renault si functioneaza pe masini pana in anul 2018.

Acest instrument de diagnoza ofera suport pentru cele mai utilizate limbi iar dintre acestea fac parte: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza, rusa, finlandeza, greaca, chineza (simplificata), chineza (traditionala), portugheza.

Functioneaza impreuna cu un conector OBD cu 16 pini pentru modelele noi si cu 14 pini pentru masinile mai vechi. Renault Nissan Consult este in instrument de diagnoza foarte bine cotat pe piata de profil si care detine functii complexe care va vor ajuta sa va mentineti masina in cea mai buna conditie.

Functii tester auto Renault Nissan Consult:

  • Autodiagnosticarea automata - cu noua tehnologie avanasata si cu ajutorul eficientei crescute data de utilizarea fara fir prin Bluetooth, acest instrument va ofera un diagnostic corect si complet fara a fi nevoie de mecanici auto si in acelasi timp vei afla care este starea vehiculului atat intern cat si extern
  • Testare si reparatie cu ajutorul operatiunilor automate - tipul de CAN si identificarea defectele sunt realizate intr-un mod complet automat astfel, diagnosticarea CAN poate fi efectuata de 17 ori mai rapid comparativ cu varianta anterioara
  • Capabilitatea de a manipula mai multe defecte complexe - autodiagnosticarea simultana a unui intreg sistem, monitorizarea simultana a datelor provenite de la sisteme multiple, inregistrarea datelor

Continut pachet tester auto Renault Nissan Consult:

  • Unitatea Principala
  • Cablu USB
  • Alimentator
  • Cablu Nissan cu 14 pini

Acest instrument de diagnoza detine multe functii complet activate inclusiv sistemul de auto-diagnostic simultan a unui intreg sistem auto. Suporta programare plus multe alte caracterisitici caracteristici care il transforma intr-un produs de top.

Testerul profesional Renault Nissan Consult acopra toate sistemele importante ale masinii si va ofera cele mai corecte si complexe date referitor la starea interna si externa a masinii.

Testerul profesional Renault Nissan Consult este un instrument de diagnoza ideal pentru cei ce doresc o diagnoza completa si corecta. Acest tester auto profesional va ofera functii esentiale pentru a va mentine vehiculul intr-o stare foarte buna de functionare intr-un un mod rapid si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achiztiona impreuna cu testerul auto Renault Nissan Consult si un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Sistem de operare: Windows 7/32 biti

Renault Nissan Consult

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

Tester auto - Renault Nissan Consult 3

Consult 3 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2018.

Scrie o recenzie

Consimțământ pentru cookie-uri