Scanner Xhorse Iscancar MM-007

1899 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Scanner diagnoza Xhorse Iscancar MM-007

Scaner Xhorse Iscancar MM-007 este un instrument pentru testarea auto cu functii performante. Dintre functiile de baza ale acestui scanner auto fac parte: diagnosticarea controlerului de asistenta, precum setarea de baza, adaptarea canalului, citirea codului de eroare, stergerea codurilor de eroare, actualizarea sistemului etc. Dispune de asemenea si de functii de ghidare, aici se regasesc multe functii utilizate in mod obisnuit iar procesul a fost cu mult simplificat fata de versiunile anterioare.

De asemenea, acest scanner auto dispune si de functii speciale precum citirea PIN-urilor, adaptarea dupa inlocuirea controlerului, registrul gateway-ului etc. Atunci cand inlocuiti un nou controler, trebuie sa scrieri inregistrarea de date online sau controlerul nu va functiona corect. Acum puteti utiliza acest instrument de diagnosticare pentru a scrie datele offline si puteti activa anumite functii precum MKE etc. Acest scanner auto dispune si de functii esentiale de reconditionare si intretinere. Multe functii sunt foarte utile pentru reconditionare si intretinere, cum ar fi inlocuirea controlerului, adapatarea acceleratiei si inlocuirea placutelor de frana cu EPB. In plus, alte functii vor fi adaugate in mod continuu.

Acest dispozitiv pentru testarea auto vine cu o baza de data incorporata. Exista o baza de date integrata in instrumentul de diagnosticare. Utilizatorii pot scrie inregistrari de date si astfel mai multe data vor si adaugate in mod constant.

Acest instrument de diagnoza Xhorse Iscancar MM-007a obtinuit zeci de evaluari pozitive cu un scor general pozitiv de 97%. Firma producatoare este recunoscuta ca fiind unul dintre vanzatorii de top la nivel global.

Ce functii detine scannerul auto Scaner Xhorse Iscancar MM-007:

 • Functii de baza: diagnosticarea controlerului de asistenta, cum ar fi setari de baza, adaptarea cablului, citirea codului de eroare, stergerea codurilor de eroare, actualizarea sistemului etc.
 • Functii de ghidare: majoritatea functiilor utilizate in mod obisnuit. Procesul a fost simplificat pentru a beneficia de acest scanner auto intr-un mod mult mai usor.
 • Functii speciale: Cititi PIN-urile cu ajutorul OBD, adaptare dupa inlocuierea controlerului, registrul gateway-ului etc.
 • Functii esentiale de reconditionare si intretinere: multe functii sunt utile pentru reconditionare si intretinere cum ar fi, inlocuierea controlerului, adaptarea acceleratiei si inlocuierea placutelor de frana cu EPB. In plus, alte functii vor fi adaugate in mod continuu.

Ce caracteristici detine instrumentul de scanare Scanner Xhorse:

 • Inregistrarea datelor - cand inlocuiti un controler trebuie sa scrieti inregsitrarea de date online sau controlerul nu va functiona corect. Acum puteti utiliza acest instrument de diagnosticare pentru a scrie datele offline si puteti activa anumite functii precum MKE etc.
 • Baza de date incorpoarata – exista o baza de date in instrumentul de diagnosticare. Utilizatorii pot scrie inregistrari de date fara cont online. Acesta a suportat deja mai mult controleri, iar mai multe date vor fi adaugate in mod continuu.
 • Suporta tehnic
 • Garantie 1 an
 • Actualizare online
 • Panamera

Exemple pentru inregistrarea datelor:

 • Gateway PQ35 7N0907530AN: activ MKE. dupa scrierea inregistrarii datelor, puteti seta MKE pe tabloul de bord.
 • Gateway MQB 5Q0907530AJ: MKE activ. dupa scrierea inregistrarii datelor, puteti seta MKE pe tabloul de bord.
 • PQ35 inlocui kessy 5K0959434B: inainte de a scrie datele exista un DTC care fara setari de baza masina nu poate gasi chei. Dupa scrierea datelor DTC dispare iar masina poate gasi chei
 • MQB inlocuieste kessy 5Q0959435A: inainte de a scrie date, exista un DTC 10478040 (inregistrare nevalida de date), masina nu poate gasi chei. Dupa scrierea datelor DTC dispare, masina poate gasi chei.
 • Camera frontala MQB 5Q0980653G: inainte de a scrie date, exista un DTC 0649 (inregistrare de date nevalida), după scrierea datelor, DTC-ul dispare.
 • MQB nou ACC 5Q0907561A: inainte de a scrie date, există un DTC de inregistrari de date nevalabile, dupa scrierea datelor DTC dispar.
 • PQ Xenon 5M0907273F: inainte de a scrie date, exista un cod de eroare 10478040 (inregistrare de date nevalida), dupa scrierea datelor dispare DTC
 • Monitorul de presiune al anvelopei PQ 3AA907273D: inainte de a scrie date, exista un cod de eroare 12652550 (inregistrare nevalida a datelor), controlerul nu functioneaza, dupa scrierea datelor DTC-ul dispare, puteti seta presiunea in pneuri pe tabloul de bord.
 • MQB nou DCC 5Q0907376: inainte de scrierea datei, exista un cod de eroare 813056 (inregistrare nevalida a datelor), dupa scrierea datelor, DTC-ul dispare.
 • Asistenta pentru parcare MQB 5Q0919298K: inainte de a scrie date, exista un cod de eroare 10478040 (înregistrare nevalidă de date), după scrierea datelor dispare DTC.

Instrumentul de diagnoza Scanner Xhorse ofera diagnosticarea controlerului de asistenta, cum ar fi setarea de baza, adaptarea canalului, citirea codului de eroare, stergerea codurilor de eroare, logarea sistemul etc. Functii de ghidare, multe functii utilizate in mod obisnuit. Aceasta versiune a fost simplificate pentru ca dumneavoastra sa le puteti urma mult mai usor si sa beneficiati de un dispozitiv usor de utilizat.

De asemena functii speciale precum: Cititi PIN-urile prin OBD, adaptare dupa inlocuierea controlerului, registrul gateway-ului si multe altele. Atunci cand inlocuiti un nou controler trebuie sa inregsitrati datele online sau controlerul nu va functiona corect iar cu noile imbunatatiri aduse acestei versiune acum utiliza acest instrument de diagnosticare pentru a scrie datele offline.

Instrumentul pentru diagnoza auto Scanner Xhorse poate diagnosticare multe module ale vehiculului. Este un scanner auto ideal pentru ce ce doresc o testare auto complexa si corecta. De asemenea, este un produs ce a primit zeci de evaluari pozitive pentru modul in care functioneaza si pentru raportul calitate-pret foarte bun.

Scanner Xhorse este un produs cu functii esentiale care va ajuta sa va mentineti autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare intr-un mod usor si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu scannerul auto Scanner Xhorse si un laptop foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Scaner Xhorse Iscancar MM 007

Scrie o recenzie

Scanner Xhorse Iscancar MM-007

Scrie o recenzie