Tester auto - VAGCOM 18.2 (Limba Romana)

400 lei

VAGCOM 18.2 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2018.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester diagnoza VAGCOM 18.2

VAGCOM 18.2 este un tester de diagnoza auto  performant si care dispune de garantie de un an de zile din momentul achizitiei. Aceasta versiune pe care noi o comercializam este in limba romana.

Testerul auto VAGCOM 18.2  utilizeaza o baza de date actualizata pana in anul 2018 care poate diagnostica majoritatea masinilor din grupul VAG. Poate fi folosit numai pe sisteme de operare Windows (7, 8, 10) iar cu ajutorului cablului va conectati la mufa OBD a masinii si astfel puteti diagnostica toate modulele masinii (motor, cutie de viteza, airbag, inchidere centralizata, ABS, clima. Navigatie, instrumente si multe altele).

Fata de versiunile precedente acesta varianta dispune de o serie de imbuntatatiri ce il fac sa fie un tester auto mult mai performant. Datorita caracteristicilor sale este si un tester auto foarte bine cotat pe piata de profil. Dintre avantajele pe care le detine aceasta varianta a testerului auto VAGCOM 18.2 sunt: are un driver USB imbunatatit pentru o compatibilitate si stabilitate mai mare, a fost extinsa baza de date cu numarul de coduri de eroare si numarul de parametrii in timp real, citeste kilometrajul stocat in ECU EDC16, detine un nou firmware pentru interfetele HEX, lucreaza cu aproape toate vehiculele VAG care au linii CAN, HEX si DUAL K dar fara a se limita la acestea, functioneaza cu cele mai noi modele de masini, a fost optimizata viteza HEX-NET Turbo.

Prin achizitionarea acestui tester auto veti economisi timp si bani intrucat veti diagnostica singuri problemele masinii si chiar puteti testa o masina second hand inainte de a o cumpara pentru a nu avea surprize neplacute pe viitor. De asemenea, puteti reseta singuri intervalele de service fixe si variabile, testerul auto poate citi automat toate erorile de pe masina dintr-o singura apasare plus multe alte avantaje.

Functii tester auto VAGCOM 18.2:

 • Citire si stergere de coduri de eroare
 • Afisare parametrii in timp real
 • Codari lungi
 • Adaptari
 • Testare de componente
 • Reglare clapeta de acceleratie
 • Retrage pistoanele pentru frana electrica de parcare in vederea schimbarii placutelor
 • Codeaza module noi instalate pe masina
 • Regleaza turatia motorului
 • Citeste numarul de kilometri reali stocati in calculatorul motor
 • Reseteaza intervale de service

Pachetul cu testerul auto VAGCOM 18.2 contine:

 • Tester auto VAGCOM 18.2
 • Manual cu instructiuni de instalare in format electronic (PDF)

VAGCOM 18.2 in limba romana este un tester auto extrem de performant care va permite sa testati masini pana la ora actuala intr-un mod rapid si accesibil. Detine o baza de date extinsa a codurilor de eroare lucru care va garanteaza ca veti beneficia de cea mai buna diagnoza pentru autoturismul dumnevoastra. Este un tester auto ce poate fi folosit atat pe masina personala cat si intr-un atelier de raparatii auto.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto VAGCOM 18.2 si un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Tester VCDS diagnoza Audi, VW, Skoda v18

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

Tester auto - VAGCOM 18.2 (Limba Romana)

VAGCOM 18.2 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2018.

Scrie o recenzie

Consimțământ pentru cookie-uri