• -169 lei

VCDS 18.2 (Romana)

330 lei Economiseste 169 lei
499 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

VCDS 18.2 (Romana)

VCDS 18.2 este un tester de diagnoza auto 100% original, performant si care dispune de garantie de un an de zile din momentul achizitiei. Aceasta versiune pe care noi o comercializam este varianta FULL in limba romana.

Testerul auto VCDS 18.2 se utilizeaza impreuna cu in program dedicat si potrivit pentru a diagnostica majoritatea masinilor din grupul VAG. Poate fi folosit numai pe sisteme de operare Windows ( XP, 7, 8, 10) iar cu ajutorului cablului va conectati la mufa OBD a masinii si astfel puteti diagnostica toate modulele masinii (motor, cutie de viteza, airbag, inchidere centralizata, ABS, clima. Navigatie, instrumente si multe altele). Este un tester auto performant si care va permite sa va conectati la masina dumnevoastra prin intermediul calculatorului sau au laptop-ului conectand cablul USB la laptop prin mufa OBD la masina.

Fata de versiunile precedente acesta varianta dispune de o serie de imbuntatatiri ce il fac sa fie un tester auto mult mai performant. Datorita caracteristicilor sale este si un tester auto foarte bine cotat pe piata de profil. Dintre avantajele pe care le detine aceasta varianta a testerului auto VCDS 18.2 sunt: are un driver USB imbunatatit pentru o compatibilitate si stabilitate mai mare, a fost extinsa baza de date cu numarul de coduri de eroare si numarul de parametrii in timp real, citeste kilometrajul stocat in ECU EDC16, detine un nou firmware pentru interfetele HEX, lucreaza cu aproape toate vehiculele VAG care au linii CAN, HEX si DUAL K dar fara a se limita la acestea, functioneaza cu cele mai noi modele de masini, a fost optimizata viteza HEX-NET Turbo plus multe alte imbunatatiri importante.

Prin achizitionarea acestui tester auto veti economisi timp si bani intrucat veti diagnostica singuri problemele masinii si chiar puteti testa o masina second hand inainte de a o cumpara pentru a nu avea surprize neplacute pe viitor. De asemenea, puteti reseta singuri intervalele de service fixe si variabile, testerul auto poate citi automat toate erorile de pe masina dintr-o singura apasare plus multe alte avantaje.

Functiile testerului auto VCDS 18.2:

 • Citire si stergere de coduri de eroare
 • Afisare parametrii in timp real
 • Codari lungi
 • Adaptari
 • Testare de componente
 • Reglare clapeta de acceleratie
 • Retrage pistoanele pentru frana electrica de parcare in vederea schimbarii placutelor
 • Codeaza module noi instalate pe masina
 • Regleaza turatia motorului
 • Citeste numarul de kilometri reali stocati in calculatorul motor
 • Reseteaza intervale de service
 • Multe alte functii

Pachetul cu testerul auto VCDS 18.2 in limba romana contine:

 • Tester aut VAG VCDS 18.2
 • CD
 • Manual cu instructiuni si codari

Testerul auto VCDS 18.2 este dotat si cu o serie de functii extrem de utile si importante pentru a va mentine masina intr-o stare buna de functionare. Dintre functiile pe care acesta le detine fac parte: citeste/sterge toate erorile aparute si stocate in calculatorul masinii, regleaza clapeta de acceleratie, codeaza chei noi, retrage pistoanele pentru frana electrica, citeste kilometri reali din ECU masinii, regenereaza filtru de particule, modifica distanta senzorilor de parcare, reseteaza intervalele de service, permite vizualizarea anumitor parametrii, permite codari si adaptari plus multe alte functii.

VCDS 18.2 in limba romana este un tester auto extrem de performant care va permite sa testati masini pana la ora actuala intr-un mod rapid si accesibil. Detine o baza de date extinsa a codurilor de eroare lucru care va garanteaza ca veti beneficia de cea mai buna diagnoza pentru autoturismul dumnevoastra. Este un tester auto ce poate fi folosit atat pe masina personala cat si intr-un atelier de raparatii auto.

Va permite sa diagnosticati toate modulele masinii (motor, cutie de viteza, airbag, inchidere centralizata, ABS, clima, navigatie, instrumente plus multe alte module). Versiunea comercializata de noi este varianta FULL si functioneaza pe toate modele de VW, Audi, Skoda, Seat pe orice sistem de operare Windows ( XP, Vista, 7, 8, 8,1 si 10) atat pe varianta de 32 de biti cati si pe 64 de biti. Mai exact, toate functiile prezentate in versiunile anterioare au suferit modificari, s-au adaugat noi modele de autoturisme si li s-au rezolvat mici probleme de functionare. Astfel acesta este produsul care functioneaza cel mai bine intrucat este si cel ce detine cele mai stabile functii. Este un tester auto recomandat atat service-urilor auto cati si celor ce isi doresc sa isi verifice singuri masinile intrucat acest program este foarte usor de instalat si de folosit.

Caracteristicile acestei versiuni vin in plus fata de functiile precedente pentru ca acest produs sa fie unul dintre cele mai puternice instrumente de diagnoza auto.

Este un tester auto foarte bine cotat datorita caracteristicilor sale, imbunatatirilor aduse si functiilor performanete. VCDS 18.2 este un tester auto care va pune la dispozitie toate functiile necesare pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare chiar si pentru cele mai noi modele de masini.

Testerul auto VCDS 18.2 este ideal pentru toti cei ce isi doresc sa beneficieaza de o diagnoza complexa si corecta intr-un mod usor si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto VCDS 18.2 si un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Tester VCDS diagnoza Audi, VW, Skoda v18

Scrie o recenzie

VCDS 18.2 (Romana)

Scrie o recenzie