Tester diagnoza-VAGCOM 14.10
 • Tester diagnoza-VAGCOM 14.10
 • VAGCOM 14.10

VAGCOM 14.10 - Tester auto limba Romana

249 lei

VAGCOM 14.10 este un tester de diagnoza auto care functioneaza pe autoturisme din gama VAG fabricate pana in anul 2014.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester diagnoza VAGCOM 14.10 

Interfata de diagnoza VAGCOM versiunea 14.10 este una pefromanta ce detine functii esentiale si care va ofera explicatia tuturor codurilor si toate informatiile necesare in limba romana, compatibil cu sistemele de operare de tip Windows , detinand o baza de date a masinilor pana in anul 2014. Fata de versiunile anterioate aceasta versiune functioneaza pe mult mai multe modele de masini si are functii imbunatatite iar aceasta versiune comercializata de noi este cea full chip. De asemenea, este o interfata de diagnoza foarte bine cotata pe piata de profil care este produse de compania Ross- Tech. 

Acest tester auto il recomandam tuturor posesorilor de masini Volkswagen, Audi, Skoda, Seat care isi doresc sa-si testeze masinile personale, sa aiba parte de o dignoza computeriza chiar acasa. VAGCOM 14.10 detine imbunatatiri si in ceea ce priveste codurile de eroare aflate in baza de date, numarul acestora fiind de peste 16.000 toate acestea avand chiar si explicatii detaliate. Este un tester auto ce este potrivit atat pentru un service auto cat si pentru cei ce isi doresc sa aiba un instrument de diagnoza auto acasa pentru a isi mentine masina in cea mai buna stare.

Acesta versiuni a instrumentul de diagnoza VAGCOM 14.10 vine cu o serie de imbunatatiri fata de versiunile precedente si in ceea ce priveste functiile pe care le detine. Dintre functiile acestui instrument de diagnoza fac parte: citeste si sterge erorile aparute, reseteaza intervalele de service, permite vizualizarea anumitor parametrii (turbo, injectoare, debimetru, airbag, abs, etc.), se pot face diferite setari si adaptari precum schimbarea limbii computerului de bord, adaptarea clapetei de acceleratie, setari de inchidere centralizata si geamuri electrice, inchiderea usilor dupa 15km/ora etc. si chiar se pot realiza diferite teste ( EGR, turbo etc.), regleaza clapeta de acceleratie, codeaza modulele noi instalate pe masina, regleaza turatia motorlui la relanti, citeste numarul de kilometri reali stocati in calculatorul masinii si multe alte functii perfomante si utile.

Functii tester auto VAGCOM 14.10:

 • Citeste si sterge toate erorile aparute si stocate in calculatorul masinii
 • Regleaza clapeta de acceleratie
 • Retrage pistoanele pentru frana electrica de parcare in vederea schimbarii placutelor
 • Codeaza modulele noi instalate pe masina
 • Regleaza turatia motorului la relanti
 • Citeste numarul de kilometrii reali stocati in calculatorul masinii
 • Set de avertizare lampa
 • Setarea anumite comenzi de confort
 • Citeste si sterge erorile aparute
 • Reseteaza intervalele de service
 • Permite vizualizarea anumitor parametrii (turbo, injectoare, debitmetru, airbag, abs, etc) se pot face diferite setari si adaptari (ex: schimbarea limbii computerului de bord, adaptarea clapetei de acceleratie, setari la inchiderea centralizata si geamuri electrice, inchiderea usilor dupa 15km la ora, schimbare mod iluminare bord, cornering pe proiectoare,setari lumini de zi) , se pot face diferite teste ( EGR, turbo, etc)
 • Codari si adaptari

Noutati tester auto VAGCOM 14.10 :

 • Suport pentru noile Gateway-uri MQB / Mk.7
 • Suporta valori reale, teste, adaptari pe module folosind noul protocol UDS/ODX/ASAM
 • Adrese noi UDS si ODX pentru modelele din 2013
 • Include suport pentru TP1.6 necesar pe Seat Ibiza 6J si se imbunatateste considerabil viteza de comunicare
 • Identifica automat modulele instalate pe autoturism - citeste km reali stocati in EDC15 si EDC16
 • Diagnosticheaza toate modelele Grupului VAG din 1996 pana 2014 + cele inainte de 1996 cu adaptorul 2x2 (se achizitioneaza separat)
 • Compatibil cu auto mai vechi ce folosesc K-line, L, K+L, Dual-K;

Continut tester diagnoza VAGCOM 14.10:

 • Cablul cu interfata de diagnoza VAGCOM
 • Manual de utilizare
 • Instructiuni de instalare in format electronic (PDF)

Fata de modelele precedente acest instrument de diagnoza este unul mai performant si mai stabil insa care vine si cu cateva noutati. Dintre noutatile pe care le detine aceasta versiune fac parte: suport pentru Gateway-uri MQB / Mk.7, suporta valori reale, teste, adaptari pe module folosind protocolul UDS/ODX/ASAM, include suport pentru TP1.6 necesar pe Seat Ibiza 6J si se imbunatateste considerabil viteza de comunicare, identifica automat modulele instalate pe autoturism - citeste km reali stocati in EDC15 si EDC16, diagnosticheaza toate modelele Grupului VAG din 1996 pana in prezent + cele inainte de 1996 cu adaptorul 2x2 care se achizitioneaza separat, compatibil cu auto mai vechi ce folosesc K-line, L, K+L, Dual-K, -compatibil cu autoturismele care necesita protocol CAN (automobilele de conceptie dupa 2004).

Caracteristicile si functiile pe care le detine acest instrument de diagnoza l-au clasat ca fiind un produs de top care va ofera libertate in folosirea calacteristicilor dorite de dumnevoastra. Este un model ce acopera toate modulele masinii dumnevoastra inclusiv airbag, ABS, motor, cutie de viteze, inchidere centralizata etc.

Interfata de diagnoza VAGCOM 14.10 este ideala pentru toti cei care isi doresc sa beneficieaza de o diagnoza complexa si corecta intr-un mod usor si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu interfata de diagnoza VAGCOM 14.10 si un laptop, foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

VCDS Limba Romana + Engleza (versiunea 14.10)

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

VAGCOM 14.10 - Tester auto limba Romana

VAGCOM 14.10 este un tester de diagnoza auto care functioneaza pe autoturisme din gama VAG fabricate pana in anul 2014.

Scrie o recenzie