LEXIA 8 - Tester diagnoza auto
 • LEXIA 8 - Tester diagnoza auto
 • LEXIA 8 - Tester auto
 • LEXIA 8 - Tester auto Peugeot si Citroen

LEXIA 8 - Tester auto

899 lei

LEXIA 8 este un tester de diagnoza cu functii avansate pentru modelele Peugeot si Citroen.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester diagnoza LEXIA 8

Principalele motive pentru a va achizitiona testerul de reprezentanta Lexia 8

 1. Este un tester de top care va ofera functii de dealer cu un raport calitate- pret foarte bun
 2. Suporta toate modele de masini Peugeot si Citroen incepand cu anul 1996 si pana in 2019. Este compatibil chiar si eu Peugeot 307 si Citroen C5.
 3. Este o varianta imbunatatita care a fost dotata cu un sistem de protectie in timpul efectuarii testarii auto. Acest sistem protejeaza atat auovehiculul cat si dispozitivul de testare de eventualele defectiuni neprevazute.
 4. Detine o interfata multi-lingvisitica si ofera suport pentru limbile engleza, germana, franceza, japoneza, rusa, spaniola, portugheza, suedeza, turca, olandeza, poloneza, italiana, maghiara, greaca, ceha.
 5. Afisarea completa a unitatii de control, de exemplu versiune de software/hardware, producator etc.
 6. Citeste codurile de eroare/Afiseaza codurile de eroare stocate in asteptare cu descrierea completa. Programul accepta imprimarea raportului sau copierea acestuia in clipboard.
 7. Stergerea codurilor de eroare. Aceasta functie sterge codurile de eroare memorate si alte informatii de diagnosticare
 8. Auto – scanarea (scanarea/testarea completa). Detecteaza toate ECU-urile (unitatii electronice de comanda) instalate pe masina si citeste toate codurile de diagnosticare a defectiunilor.
 9. Afisarea in timp real a valorilor masurate precum viteza motorlui, tensiunea bateriei, senzorul de oxigen, temperatura lichidului de racire etc. Valorile pot fi afisate in format grafic, 9 valori sunt afisate odata sau in lista completa ( toate valorile masurate). Se accepta si actualizarea in fisier, ceea ce permite analiza offline.
 10. Testul de actionare. Testul actuatorului activeaza un anumit dispozitiv de actionare (de exemplu, porniti pompa de combustibil, roata de blocare/ deblocare, blocati/deblocati usi, taiati combustibilul etc.)
 11. Functii de programare/adaptare. Aceasta caracteristica are o importante deosebita in toate vehiculele deoarece sistemele precum unitatile de control ale motorlui, dispozitivele de imobilizare, airbagurile, alarmele, unitatile de comanda ale corpului si altele va cer sa efectuati proceduri de resetare sau programare dupa efectuarea reparatiei auto si dupa inlocuierea unitatii de control defecte.

Sistem de operare: Windows 7/32 biti

lexia8

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

LEXIA 8 - Tester auto

LEXIA 8 este un tester de diagnoza cu functii avansate pentru modelele Peugeot si Citroen.

Scrie o recenzie