Lexia 9 - Tester diagnoza auto

Lexia 9 - Tester reprezentanta Citroen si Peugeot

1100 lei

Lexia 9 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2020.

Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester auto LEXIA 9

Principalele motive pentru a va achizitiona testerul de reprezentanta Lexia 9:

  • Este un tester de top care va ofera functii de dealer cu un raport calitate- pret foarte bun
  • Functioneaza pe Windows 7, 8 si 10 atat 32 cat si 64 biti.
  • Se instaleaza pe o singura unitate (1 laptop sau 1 pc), in cazul in care doriti sa functioneze pe mai multe dispozitive se v-a platii manopera pentru instalare/dispozitiv.
  • Pentru functionare este necesara conexiunea la internet
  • Suporta toate modele de masini Peugeot si Citroen incepand cu anul 1996 si pana in 2020 (luna 4)
  • Este o varianta imbunatatita care a fost dotata cu un sistem de protectie in timpul efectuarii testarii auto. Acest sistem protejeaza atat auovehiculul cat si dispozitivul de testare de eventualele defectiuni neprevazute.

Descriere tester auto LEXIA 9 : 

Spre deosebire de alte instrumente universale de scanare auto, care doar citesc codurile de eroare, acest pachet hardware indeplineste aproape toate functiile unui instrument de diagnosticare folosit in reprezentanta. Aceasta interfata de diagnoza contine multiplexor K-Line, interfete CAN-BUS si bus SAE J1850 (PWM si VPW).

Se poate utliza pentru a efectua o diagnoza completa pentru Peugeot si Citroen, pentru toate modelele din 1996 pana in 2020. Diagnoza se efectueaza prin intermediul conectorului OBD II (care se afla situat langa volan) sau prin intermediul conectorului specific producatorului (pentru masinile dinainte de 2001)

Versiuni lingvistice : roamana, chineza, croata, ceha, daneza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, italiana, japoneza, ungara, poloneza, portugheza, rusa, slovena, spaniola, suedeza, turca.

Functii tester auto Lexia 9 : 

Afiseaza toate codurile de eroare stocate si iminente, cu descriere completa

Stergerea codurilor de eroare stocate

Detecteaza toate ECU (unitatile electronice de control) instalate pe masina, si citeste toate codurile de eroare

Masoara si afiseaza valori in timp real cum ar fi: turatia motorului, tensiunea bateriei, saturatia senzorului de oxigen, temperatura lichidului de racire, etc. Valorile pot fi afisate grafic - cate 9 valori o data, sau lista completa (toate valorile masurate)

Se poate salva un log pentru analiza datelor off-line

Activare test actuatori individuali, de ex: pompa de combustibil, blocare/deblocare roti, blocare/deblocare usi, oprirea alimentarii cu combustibil, etc

Functii de adaptare si programare - aceasta caracteristica este extrem de importanta la toate autovehiculele deoarece diferitele ECU ale motorului, dispozitivele de imobilizare, Airbag-uri, Alarme, Body Control Unit, Clima etc., au nevoie de proceduri de resetare sau programare dupa efectuarea reparatiilor auto, sau chiar configurare dupa inlocuirea unitatilor de control defecte.

lexia9

S-ar putea sa-ti placa

Scrie o recenzie

Lexia 9 - Tester reprezentanta Citroen si Peugeot

Lexia 9 este un tester de diagnoza care functioneaza pe modele fabricate pana in anul 2020.

Scrie o recenzie