Ez Check Launch x431 Interfata android

549 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Interfata diagnoza multimarca EZ Check

Interfata de diagnoza Ezcheck este un nou instrument de diagnoza multimarca ccu functii si caracteristici puternice. Este un cititor de cod de diagnosticare care are acces deplin la unitatea de comanda a motorlui. Este usor de utilizat si ca cititor de coduri portabil datorita dimensiunilor reduse. Aceasta interfata de diagnoza se conecteaza la smartphone-ul dumnevoastra ( Android sau IOS) prin bluetooth . Ezcheck este compatibil cu autovehiculele ce detin mufa OBD II cu 16 pini fabricate incepand cu anul 1996 pana la modelele din prezent. Va permite sa cititi, sa interpretati si sa stergi codurile de eroare, generice si specifice ale producatorului.

Odata conectata aceasta interfata la sistemul OBD al masinii, unitate va porni. Daca masina are o lumina de verificare a motorului, puteti utiliza Ezcheck pentru a citi codurile de eroare, pentru a afla care este problema si pentru a o repara. In acest fel economisiti timp si bani inainte de a merge la un atelier de reparatii pentru o problema minora.

EZCheck detine un nou design pentru interfetele de diagnoza OBDII. Puteti descarca direct programul Ezdiag indiferent ca detineti un telefon cu Android sau IOS. Acest dispozitiv poate citi si sterge codurile de eroare exact ca X431 Easydiag si X431 M-diag.

EZCheck este o interfata de diagnoza inteligenta bazata pe OBDII si un instrument pentru diagnosticarea completa a vehiculului. Este mic si portabil, dar suficient de puternic pentru a-si rivaliza concurentii. Utilizatorii au optiunea de a achiztiona software-ul specific producatorului in functie de nevoile fiecaruia. Ezdiag permite diagnosticarea completa a sistemului, inclusiv capabilitati bidirectionale. Totul se realizeaza rapid si usor chiar de pe smartphone-ul dumnevoastra.

Ce functii are interfata de diagnoza EZ Check:

 • Cititi codurile de memorie in asteptare (interminente), istorice si care sunt afisate impreuna cu definitiile
 • Dezactiveaza verificarea luminii motorului (MIL), sterge codurile si reseteaza
 • Test de pregatire pentru monitorizare I/M
 • Obtine informatii despre vehicul (VIN)
 • Citeste fluxul de date

Ce caracteristici are interfata de diagnoza EZ Check:

 • Citirea, interpretarea si stergerea codurilor
 • Conexiune bluetooth, compatibila cu Android si IOS
 • Interfata este compatibila cu aplicatia „EZ Diag” ce poate fi descarcata din magazinul telefonului
 • Este compatibil cu OBD II cu 16 pini pentru autovehiculele din 1996 pana in prezent
 • Dimensiune 49x34x20 mm
 • Culoare: negru

Interfata de diagnoza multimarca EZ Check detine functii puternice precum: determina cu usurinta cauza verificarii luminii motorului (MIL); cititi codurile de memorie in asteptare sau interminente si istorice, afisaj cu definitii; dezactiveaza verificarea luminii motorului (MIL), sterge codurile si reseteaza monitoarele; test de pregatire pentru monitorizarea I/M; obtine informatii despre vehicul (VIN); citeste fluxul de date. Caracteristicile de care dispune interfata de diagnoza EZCheck sunt cel putin la fel de interesante precum functiile. Dintre caracteristicile acestui produs fac parte: citirea, interpretarea si stergerea erorilor; conexiune bluetooth compatibila cu Android si IOS; interfata este compatibila cu aplicatia „EZ Diag” ce poate fi descarcata din magazinul telefonului; compatibil cu OBD II cu 16 pini si cu autovehicule fabricate incepand cu anul 1996 pana in prezent.

Interfata de diagnoza profesionala multimarca EZ Check acopera toate sistemele importante ale masinii si va ofera cele mai corecte si complexe date referitor la starea masinii.

Aceasta interfata de diagnoza este instrumentul ideal pentru cei ce doresc o testare auto completa si corecta. Va ofera functii esentiale pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare foarte buna de functionare intr-un mod rapid si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu interfata de diagnoza EZ Check si o tableta foarte necesara in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se pot conecta la distanta prin TeamViewer.

Launch x431 Ez Check

Scrie o recenzie

Ez Check Launch x431 Interfata android

Scrie o recenzie