• -900 lei

Tester camioane Jaltest Link

6599 lei Economiseste 900 lei
7499 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Acest instrument de diagnoza dispune de o acoperire larga si este compatibil cu o gama foarte variata de modele. Pentru a beneficia de toate informatiile referitoare la compatibilitate acestui produs verificati lista atasata aici.

Jaltest Link este un instrument de diagnoza care nu beneficiaza numai de functii comune de diagnosticarea, calibrarea, resetarea si parametrizarea functiilor avansate. Acesta detine un sistem electronic, ofera date tehnice, date de intretinere, versiune tehnica IALtest si multe alte functii performante.

Este un scanner de diagnoza care poate diagnostica camioane, autobuze, vehicule utilizate in constructii, vehicule utilitare usoare, remorci, vehicule speciale, masini agricole de la multi producatori de autovehicule. De asemenea, poate fi folosit pentru a testa motoarele diesel, pompa de motor si gaze, pompa unica, pompa de inalta presiune si injectoarele. Poate fi un instrument util pentru testarea presiunii parametrilor de intretinere si a unitatilor de testare, supapele de masurare a combustibilului si multe altele.

Jaltest este un instrument utilizat pentru mai multe scopuri si este de asemenea compatibil pentru a diagnostica majoritatea sistemelor existente.  Este un instrument de diagnoza dezvoltat de o companie cu mai mult de 20 de ani de experienta in lumea vehiculelor comerciale. Jaltest raspunde nevoilor oricarui tip de client. Este intuitiv si usor de utilizat cu o conexiune rapida la toate sistemele electronice ale vehiculului, fie ca este vorba despre un camion, autobuz, o remorca, un vehicul usor sau un vehicul special agricol.

Instrumentul de diagnoza Jaltest, impreuna cu echipamentul pe care il detine  le ofera celor care il utilizeaza suportul necesar pentru aflarea tuturor informatiilor despre sistemele vehiculelor comerciale. De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto     Jaltest Link si un laptop sau o tableta foarte necesare in desfasurarea procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Ce caracteristici detine testerul de diagnoza Jaltest Link

Diagnoza

Permite citirea memoriei din ECU prin furnizarea informatiilor despre codurile de eroare detectate in acesta

Aceasta functie le permite utilizatorilor sa efectueaza curatarea erorilor. In situatia in care eroarea este inca prezenta, va fi detectata din nou de ECU si va fi afisat urmatorul diagnostic

Valori de masura

Afiseaza pe ecran valorile diferitilor senzori conectati la ECU. In functie de fiecare sistem

Date din ECU

Acestea sunt datele tehnice ale ECU-ului, numarul de serie, versiunea software-ului, referinta producatorului etc.

Componente

Acestea sunt testele directe care se pot face pentru toate componentele sistemului. De exemplu, actionati un modulator ABS, activati suspensia, diferite teste in functie de fiecare sistem.

Calibrarea

Unele sisteme solicita calibrarea unor componente pentru functionarea corecta a acestora.

Parametri

Unele ECU pot functiona cu configuratii diferite. Cu aceasta optiune puteti copia configuratiile si parametrii la unitatea de control. Pentru anumite sisteme, poate realiza chiar modificarea unor parametri care nu afecteaza securitatea vehiculelor

Resetarea

Acest lucru se refera la resetarea contoarelor ale unitatilor de comanda pentru intretinere. Daca operatiunile de intretinere sunt efectuate, iar alarma de intretinere nu este anulata, mesajul de avertizare va continua. Nu are nimic de-a face cu stergerea codurilor de eroare din memorie lucru care face parte din procesul de diagnoza.  

Procesul manual

Procesul manual de diagnosticare a sistemului prin coduri de afisare

Schema de conexiuni

Diagrama detaliata a sistemului care contine informatii suplimentare privind configuratia, componentele, locatia acestora si notele care faciliteaza diagnosticarea

Date tehnice de sistem

Ofera informatii tehnice ale sistemului care indica valori de verificare, descrieri, grafice, diagrame etc.

Indicatii privind fiecare sistem

Aceasta optiune este inclusa in JalTest, este functia de diagnosticare care vine cu ajutor disponibil.

Intretinerea vehiculului

In aceasta sectiune sunt afisate intervalele de intretinere, indicand operatiunile care trebuie efectuate pe vehicul. Acest lucru faciliteaza descoperirea mult mai usoara a problemei si care sunt pasii necesari pentru a rezolva problema respectiva. Este o caracteristica de mare ajutor in special pentru mecanicii auto.

Datele tehnice ale vehiculului

Va ofera informatiile tehnice ale vehiculului, inclusiv datele tehnice ale motorului, capacitatile acestuia, date grafice si alte valori de verificare. 

Ce functii detine Jaltest Link

 • Cititi si stergeti codurile de diagnosticare a erorilor (DTC)
 • Afisarea codurilor de eroare impreuna cu descrierea
 • Afiseaza codurile de eraore cu informatiile despre momentul cand au aparut
 •  Reseteaza intervalul de service
 • Ambreiaj nou (MAN FFR, MB FR, Renault TECU, VOLVO TECU)
 • Pedala noua ( MAN FFR)
 • Sisteme de suspensie pentru reglarea nivelului (ECAS, ELC, HM, NR)
 • Calibrarea placutelor de frana (VOLVO TRUCKS)
 • Diagnosticarea sistemelor Adblue (Mercedes, VOLVO, DAF, IVECO)
 • Reglati presiunea de franare (modul Expert)
 • Calibrarea sistemului de aer sub presiune
Jaltest Link

Scrie o recenzie

Tester camioane Jaltest Link

Scrie o recenzie