MVP Programator chei
 • MVP Programator chei
 • Programator chei - MVP
 • Programator chei - MVP

Programator chei - MVP

1500 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

MVP Programator chei 

MVP este instrumentul ideal care face totul. MVP ofera programe care va ajuta pentru programare de chei si telecomenzi pentru majoritatea producatorilor auto din intreaga lume.

MVP este echipat cu majoritatea programelor de soft disponibile in prezent de la Advanced Diagnostics si sunt incluse programele de soft pentru peste 60 de marci auto din intreaga lume. Acest este un nou instrument cu un cost redus ce si-a facut aparitia pe piata de programare a masinilor. Toate modulele software noi instalate pot fi adaugate gratuit la MVP si descarcate cu usurinta de pe site.

Programatorul chei MVP utilizeaza token-uri digitale care sunt deduse atunci cand sunt programate cheile. Cand sunt folosite toate jetoanele pur si simplu cumparati mai multe jetoane.

Acest programator de chei MVP este un instrument lider pe piata de profil, fabricat in Marea Britanie de catre Advanced Diagnostics si este alegerea mondiala numarul unu pentru tehnicienii si profesionistii auto. Advance Diagnostics sunt pionierii si reprezinta un nume de incredere pe piata programatoarelor de chei. Acum puteti face si voi parte din aceasta piata interesanta si profitabila. MVP este un produs foarte rentabil, prin furnizarea unul flux suplimentar de functii si caracteristici la un pret bun

MVP va ghideaza prin diferite etapte pentru programarea de cheie chiar si de la distanta prin portul OBD. MVP poate programa chei de baza, chei de proximitate si inteligente. Majoritatea sistemelor de imobilizare a autovehiculelor necesita cod PIN de securitate pentru a permite programarea cheilor/ telecomenzilor. MVP poate citi mai multe coduri PIN chiar si acolo unde nu pot fi citite intrucat, Advanced Diagnostics ofera de asemenea, un serviciu web online pentru clienti pentru a obtine coduri PIN. Furnizarea de servicii de inalta calitate si rentabile nu a fost niciodata mai usoara. Programatorul de chei MVP este mereu prima alegere pentru pasionatii din domeniul auto, pentru service-uri si ateliere de reparatii, deoarece le permite sa obtina acces la tehnologia de varf la un pret competitiv. MVP este un instrument de programare recent de la Advanced Diagnostics intrand pe piata cu un cost redus.

Functii programator chei MVP:

 • Curatati tot codul implicit
 • Cititi datele sistemului
 • Cititi codul de identificare IMMO/ECU
 • Cititi codul cheii mecanice
 • Curatati memoria cheii auto
 • Programati o noua cheie
 • Cititi codul ce introducere al cheii auto
 • Discutati tipul de ECU
 • Programator ECU-IMOBILIZATOR
 • Cititi codul EKA
 • Programator cod nou EKA
 • Programare la distanta
 • Cheia inteligenta
 • Cheia inteligenta de la distanta

Programatorul de chei MVP beneficiaza de un ecran mare tactil LCD, tasatatura versatila pentru nevigare si selectie usoara si USB pentru descarcarea rapida a software-ului. 

MVP ( Multi Vehicle Programmer) se traduce ca programator pentru mai multe vehicule si reprezinta versiunea perfect actualizata a produsului AD100. Acopera toate functiile versiunii T300, AUTOMAT, K1, 2005, 2008, DECODER si adauga mai multe functii precum update-ul pentru sistmele Honda, sistemele si controlul Peugeot, sistemele si controlul Hyundai, meniul si controlul pentru Daewoo, controlul Kia, controlul G-M si update-ul de sistem. Combinat cu o securitate sporita si o capacitate mare de memorie, MVP se situeaza ca fiind principalul instrumentul pentru programarea de chei.

Acest instrument cu costuri reduse deschide oportunitati pentru segmentul ce se ocupa de programarea de chei atat pentru atelierele de reparatii cat si pentru pasionatii auto, permitandu-va sa beneficiati de aceasta noua si avansata tehnologie. Sistemele Mitsubishi CAN BUS, meniu si control VW, Interfata CAN BUS.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu Programatorul de chei MVP si o tableta sau un laptop, foarte necesare in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se pot conecta la distanta prin TeamViewer.

Programator chei MVP

Scrie o recenzie

Programator chei - MVP

Scrie o recenzie