• -300 lei

Tester MicroPod 2 Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

1700 lei Economiseste 300 lei
2000 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester MicroPod 2 Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

Testerul auto MicroPod 2 este un instrument de mici dimensiuni care ofera acoperire CAN completa pentru Chrysler, Dodge, Jeep si Fiat (America de Nord), inclusiv cele mai recente Dodge Ram ProMaster si Jeep Renegade.

Aceasta este un tester auto de noua generatie pentru modulele CAN si este inlocuitorul direct pentru wiTECH VCI POD, StarMobile, StarScan si wiTECH POD.

Acest sistem de diagnoza este conceput pentru a lucra cu vehiculele Chrysler, Dodge, Jeep si Fiat echipate cu tehnologia CAN BUS. Acest tester auto va ofera cea mai recenta tehnlogie cu un hardware si software imbunatatit semnificativ cu o tehnologie de ultima ora. Acest lucru le permite tehnicienilor sa imbunatateasca performantele fata de instrumentele actuala StarSCAN si StarMOBILE. Astfel productivitatea este marita. De asemenea, acest tester auto este foarte usor de folosit. Testerul MicroPad 2 este un instrument de testare auto excelent cu OEM de dealer care va ofera acces complet la vehiculele pe care lucrati.

Aplicatia utilizeaza de testerul auto MicroPad 2 include functii de programare si securitate si este utilizate pentru interfata de automobile Dodge, Chrysler, Jeep si Fiat. Soft-ul se conecteaza la dispozitivele StarMOBILE, wiTECH VCI Pod si microPOD II. Acest sistem este necesar pentru conectarea la toate vehiculele Chrysler CAN. Aplicatia incluse de asemenea, un emulator DRB III pentru comunicarea cu vehiculele anterioare

Ce caracteristici are testerul auto MicroPod 2 Chrysler,Dodge, Jeep, Fiat:

 • Este un produs 100%
 • Este un produs original de foarte buna calitate si cu o buna stabilitate
 • Cablu USB care transfera date in mod stabil si fiabil
 • Rezitent la umiditate
 • Cel mai recent software
 • Nu sunt necesare cabluri inteligente
 • Nu aveti nevoie de drivere
 • Lucrati beneficiand de cea mai recenta versiune
 • Suport o gama larga de limbi dintre care fac parte: engleza, franceza, spaniola, germana, italiana, rusa, japoneza, coreana si chineza
 • Functioneaza cu ajutorul unui calculator
 • Puteti actualiza dispozitivul atunci cand este lansata o versiune noua

Ce contine pachetul cu testerul auto MicroPod2:

 • Este un produs 100%
 • 1 x tester auto MicroPod II
 • 1 x cablu USB
 • 1 x CD (pentru Chrysler, Dodge, Jeep)

MicroPod 2 este un tester de foarte buna calitate, dispune de o buna stabilitate iar conectorul sau se potriveste perfect cu OBD-ul masinii. Dispune de o cablu USB de foarte buna calitate, care transfera date in mod stabil si fiabil. Acizitionand acest tester auto veti avea un produs foarte rezistent chiar si la umiditate si veti lucra cu cel mai recent software. Pentru a il conecta nu sunt necesare cabluri inteligent si nu aveti nevoie de drivere.

Testerul auto MicroPod2 functioneaza cu cea mai recenta versiune de soft, are suport multilingvistic iar dintre limbile suportate fac parte: engleza, franceza, spaniola, germana, italian, rusa, japoneza, coreana si chineza. Functioneaza cu ajutorul unui PC si poate fi actualizat atunci cand apare o versiune noua de soft.

Acest tester auto detine o serie de functii importante si caracteristici puternice care va vor mentine masina intr-o stare foarte buna de functionare. Este un tester auto ideal pentru toti ce doresc sa beneficeze de o testare auto complexa si corect realizata. Este un tester auto profesional, care va ofera functii esentiale pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare foarte buna de functionare intr-un mod rapid si accesibil.

De asemenea, puteti opta pentru a va achizitiona impreuna cu testerul auto MicroPod 2 si un laptop fiind foarte necesar in cadrul procesului de diagnoza.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

MicroPod 2 Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

Scrie o recenzie

Tester MicroPod 2 Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat

Scrie o recenzie