Autel Maxisys este cel mai rapid instrument de scanare de pe piata. Este construit pentru mecanicii profesionisti, tehnicieni si ateliere de reparatii auto. Dar, cu cat exista mai multe scanere cu atat este mai dificil sa va decideti care este cel mai bun pentru nevoile dumnevoastra.

Dar care este cel mai bun? Instrumentul de scanare Autel Maxisys Pro sau Maxisys Elite? Am creat un tabel pentru a vedea care sunt diferentele intre cele doua. Desi la prima vederea pot parea similare acestea dispun totusi de o serie de diferente. Urmariti mai jos comparatia pentru a afla care sunt acestea.

Tebel de comparatie: Instrumentul de scanare  Autel Maxisys Pro VS Elite

Caracteristici  Autel Maxisys Pro Autel Elite
Acoperirea vehiculelor Peste 80 de marci si modele asiatice si europene Peste 80 de modele asiatice si europene
Sistem de operare: Android 4.4.4 Android 4.4.4 KitKat
CPU: 1.4 GHz Quad-Core 1.8 GHz Quad-Core
Conexiune wireless: Wi-Fi, Ethernet si Bluetooth Wi-Fi, Ethernet si Bluetooth versiunea 2.3 Mbs
Camera: 5.0 Megapixeli (numai spate), AF cu blit 8,0 Megapixeli (Spate), 2,0 MP (Fata), AF cu blit
Ecran: Ecran tactil capacitiv LED de 9.7 inci Ecran tactil capacitiv Retina LCD de 9,7 inci
Rezolutia ecranului: 1024 x 768 2048 x 1536
Baterie interna: Baterie de polimer litiu de 11000 mAh 3.7v Baterie de polimer de litiu 13600 mAh 3.7v
Timp de pornire: 20 secunde 15 secunde
Conectivitate VCI: USB 2.0/WLAN/BT USB 3.0/USB 2.0/WLAN/BT
Senzori: Accelerometru gravitational, senzor de lumina ambientala (ALS) Senzor de lumina ambientala, senzor G
Intrare/Iesire audio: Microfon, difuzoare duale, cu 4 benzi de 3,5 mm / jack casca standard Difuzoare duble pentru microfon 3 benzi stereo / jack cu casca standard de 3,5 mm
Consumul de energie: 6.5W Max 20W
Temperatura de operare: 0 to 50 ℃ -10 to +55°C
Temperatura de depozitare: -20 to 60 ℃ -20 to +70°C
Greutate: 1415 grame 1587 grame
Dimensiuni: 11.81 x 8.66 x 1.97 inci 12.16 x 8.66 x 1.38 inci
Actualizare software: Actualizare timp de 1 an Actualizare timp de 2 ani
Warranty: Da Da
Pret: Vezi pretul aici Vezi pretul aici

Comparatia detaliata: Caracteristici si functii: Autel Maxisys Elite VS Autel Maxisys Pro

Acoperirea vehiculelor

Instrumentele de scanare Autel Maxisys Pro si Elite ofera  acoperire pentru acelasi numar de vehicule. Ambele au o acoperire vasta a vehiculelor pentru mai mult de 80 de marci si modele de vehicule americane, europene si asiatice. Unele dintre vehiculele pentru care ofera acoperire includ BMW, Benz, Ford, Chrysler, Ford, GM, Kia, Acura, Bentley, Porsche, Sprinter, Isuzu, Jaguar, Nissan, Toyota, Subaru etc.

Modul de constructie

Chiar daca arata similar, aceste doua scanere au dimensiuni si greutate diferita. Autel MaxiSys Pro masoara măsoară 0,1 x 0,5 x 0,3 inci, in timp ce Autel Maxisys Elite masoară 25,6 x 7,5 x 16,9 inci. Din aceste dimensiuni, puteti observa ca modelul Pro este mai mic decat scanerul de diagnostic Elite. In plus, Maxisys Pro este mai usor decat instrumentul de scanare Maxisys Elite.

Viteza si precizie

Daca doriti cel mai rapid scaner Autel Maxisys existent pe piata, atunci Autel Maxisys Elite este cea mai buna alegere. Cu un sistem de operare rapid Android 4.4.4 Kitkat si procesor de 1,8 GHz, acesta este un instrument de scanare foarte rapid si precis. Este mai rapid decat instrumentul de scanare Maxisys Pro, care are Android 4.0 si 1,4 GHz.

Functii

Cand vine vorba de functii, aceste doua scanere ofera acelasi functii, precum codarea si programarea ECU, inregistrarea datelor, diagnosticare si servicii extinse la nivel OE, tehnologia inteligenta Auto-VIN, resetarea presiunii in anvelope, resetarea SAS si multe alte elemente de baza speciale si functii avansate.

Puterea bateriei

Autel Maxisys Elite dispune de o baterie puternica de litiu de 13600 mAH 3.7v, in timp ce Autel Maxisys Pro are o baterie de polimer litiu de 11000 mAh 3.7v. Ambele au un timp de rulare excelent de peste 8 ore de utilizare continua.

Ecran

Autel Maxisys Pro este mai usor si de transportat. Pe de alta parte, Autel Maxisys Elite este mai greu si nu este convenabil de transportat din cauza greutatii sale. In plus, amandoi au un ecran LCD de 9,7 inci. Scanerul Autel Maxisys Elite are o rezolutie mai buna in comparatie cu cea a instrumentului de scanare Maxisys Pro.

Costuri

Daca va doriti cel mai bun instrument de scanare Autel si nu este frica sa cheltuiti pentru a-l obtine, atunci Autel Maxisys Elite este scanerul pe care trebuie sa-l cautati. Maxisys Pro este un instrument de scanare de inalta calitate si totodata un instrument profesional, dar totusi nu poate fi comparat cu Maxisys Elite din punct de vedere al performantei.

Actualizare si garantie

Una dintre caracteristicile exceptionale ale instrumentului de scanare Autel este ca acestea vin cu o actualizare de software gratuita. Desi, nu trebuie sa intelegeti ca aceasta actualizare este pe viata, deoarece majoritatea dizpozitivelor vin doar cu un an de actualizari gratuite.

Care instrument de diagnoza este mai bun? Autel Maxisys Pro sau Autel Maxisys Elite?

Daca doriti cel mai avansat instrument de scanare Autel de pe piata, atunci sugestia noastra este sa optati pentru instrumentul de diagnoza Autel Maxisys Elite. Dar daca doriti un scaner de diagnoza de inalta calitate, portabil si accesibil atunci va recomandam sa alegeti instrumentul de scanare Autel Maxisys Pro.

Intrebari frecvente

  • Autel ofera actualizare gratuita pe viata? Trebuie sa verificati si sa cititi foarte bine toate informatiile inainte de a crede acest lucru. In unele descrieri veti vedea ca este specificata garantie pe viata dar acest lucru nu este adevarat. In cele mai multe cazuri, cei de la Autel ofera o garantie de un an iar dupa acea perioada va fi nevoie sa platiti.
  • Autel MaxiSys Pro si Elite pot fi utilizate pentru calibrarea senzorilor de scaun? Da, dar pentru a fi sigur trebuie sa luati legatura cu echipa de asistenta Autel pentru a afla daca scanerul este compatibil cu modelul de autovehicul cu care va doriti sa lucrati.

Mai aveti si alte intrebati chiar si dupa ce ati citit acest articol ? Nu ezitati sa contactati echipa de specialisti in instrumente de diagnoza. Aici veti afla tot ceea ce aveti nevoie.