Lonsdor ST-P181 - Tester Start Stop Porsche

1100 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Tester auto Porsche STP181 

Tester Porsche Lonsdor ST-P181 este in instrument de diagnoza creat special pentru autovehiculele Porsche ce detine functii extrem de perfomante fiind un produs indispensabil pentru posesorii de masini Porsche. Acesta detine o serie de functii performante si foarte utile care va vor ajuta exact atunci cand aveti nevoie de un mecanic auto aproape de dumnevoastra. Detine functia de pornire - oprire la ralanti, poate memora starea start – stop atunci o masina se opreste. De exemplu, daca functia start – stop este oprita/ pornita dupa ce masina de opreste, data viitoare cand veti porni masina va ramane in starea respectiva de inchis/ deschis. Rolul acesteia este de a isi aminta starea ultimei functii start-stop. In plus, este posibila si restaurarea setarilor din fabrica. De asemenea, acest instrument de diagnoza poate fi utilizat la deblocarea codului de defectiune al masinii. De exemplu, daca va este prezentata o eroare ce reprezinta o defectiune a motorului, nu trebuie sa megeti la un atelier de reparatii pentru a o sterge, o puteti facei chiar acasa.

Instrumentul de diagnoza Porsche Lonsdor ST-P181 este ideal pentru toti ce detin o masina Porsche si isi doresc sa aiba intotdeauna alaturi de ei beneficiile unui service auto. Acest instrument de diagnoza va asigura ca deteriorarile motorului sunt reduse, de asemenea reduce si deterioarea bateriei si a bujiilor. Crestesti confortul oferit de aerul conditionat, evitati problemele rutitere cauzate de pornirea lenta a masinii, evitati scurgerea apei in motor atunci cand porniti masina intr-o zi ploioasa cu alte cuvinte veti beneficia de o experienta mult mai buna la volan. Puteti boserva ca acesta este un instrument de diagnoza care va ajuta cu cele mai des intalnite probleme pe care le intampina orice conducator auto. De asemenea acest produs detine si un raport calitate – pret foarte bun intrucat dumnevoastra beneficiati de functii performante si totodata foarte necesare la cel mai avantajos pret.

Functiile pe care le detine instrumentul de diagnoza Lonsdor ST-P181:

  • Instrumentul este utilizat pentru autovehiculul Porsche avand functia de pornire si oprirere in asteptare, aceasta poate memora starea start – stop atunci cand masina se opreste. Astfel, data viitoare cand porniti masina in memorie va ramane starea de inchis sau deschis
  • Detine functii ce pot fi utilizate pentru stergerea codurilor de eroare ale masinii. Atunci cand se identifica o defectiune a motorului si apare avertizarea nu trebuie sa mergeti cu masina la un service auto pentru a o sterge, o puteti face chiar acasa.
  • Dupa ce ati achiztionat instrumentul de diagnoza Lonsdor ST-P181 conectati-l la masina pentru a citi codul VIN. Odata confirmat poate fi utilizat pentru aceasta masina. Dupa reparatie, autovehicului va fi readus la setarile initiale din fabrica. Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi utilizat pentru a deschide/ inchide functia de memorare a starii de pornire – oprire.

Vehiculele suportate de instrumentul de diagnoza Lonsdor ST-P181:

  • 911(911)
  • BOXSTER(981)
  • Cayenne de a II-a generatie 2010-(92A)
  • Cayman(981)
  • Macan
  • Panamera

Pachetul cu instrumentul de diagnoza Lonsdor ST-P181 contine:

  • 1 x LONSDOR SP - P181

Lonsdor ST-P181 este in instrument de diagnoza ce a fost creat special pentru masinile Porsche fiind un produs indispensabil pentru cei ce isi doresc sa-si testeze masina chiar acasa. Dintre modelele suportate de acest instrument de diagnoza fac parte: 911(911), BOXSTER(981), Cayenne a II-a generatie 2010-(92A), Cayman(981), Macan, Panamera. Este un dispozitiv usor de utilizat, cu un design curat, care este foarte usor de transportat datorita dimensiunilor reduse fiind un produs personalizat pentru proprietarii de autoturisme Porsche. Este usor de folosit intrucat nu aveti nevoie de cunostiinte de specialiate pentru a incepe o testare auto cu ajutorul acestui instrument de diagnoza. Este un produs esential utilizat pentru intretinerea masinii dedicat pentru proprietarii de automobile Porsche.

Lonsdor ST-P181 este un tester auto ideal pentru posesorii de masini Porsche care isi doresc sa aiba parte de cele mai importante beneficii ale unui service auto chiar acasa. Acest instrument de diagnoza va ofera functii esentiale pentru a va mentine autovehiculul intr-o stare perfecta de functionare intr-un mod rapid si accesibil.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Scaner STP181 Porsche

Scrie o recenzie

Lonsdor ST-P181 - Tester Start Stop Porsche

Scrie o recenzie