Emulator Adblue 9 in 1 cu senzor Nox 2019

300 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Emulator 9 in 1 Adblue cu senzor Nox 2019

Emulator 9 in 1 Adblue cu senzor Nox 2016

Emulatorul Adblue 9 in 1 cu senzor Nox este compatibil cu toate tipurile de motoare Euro 4 si Euro 5 dotate cu sisteme Adblue Bosch. Este conceput pentru a dezactiva sistemul Adblue folosit la camioane, autobuze sau alte masini grele ce au norma de poluare euro 4 sau euro 5.

Este compatibil cu Mercedes-Benz, MAN, Scania, IVECO, Renault, Volvo si DAF. Emulatorul pentru AdBlue suporta o gama variata de masini cu un singur tip de sistem Adblue, e necesar doar sa se uploadeze programul dorit in emulator si dupa aceea poate fi montat pe oricare dintre masinile suportate.

Este foarte usor de montat si va inlocui imediat sistemul existent Adblue de pe camionul dumnevoastra, astfel veti observa ca motorul nu va mai avea pierderi de putere. De asemenea, veti scapa si de avertizarile luminoase din bord sau de erorile aparute in urma unei diagnoze.

Emulatorul poate fi demontat foarte usor de pe camion si poate fi folosit la fel de usor si pe alt camion dupa ce il resetati. Adblue 9 in 1 este conceput pentru a dezactiva sistemul Adblue folosit la camioane, autobuze sau alte maisini grele ce au norma de poluare euro 4 sau euro 5.

Masinile suportate de emulatorul AdBlue 9 in 1

MAN Scania Iveco Volvo DAF Renault

Pachetul cu emulatorul Adblue 9 in 1 contine

Emulatorul Adblue Adapator penru programare Cablu USB CD cu soft

Acest instrument este foarte usor de montat si va inlocui imediat sistemul existent AdBlue de pe camionul dumneavoastra. Astfel, motorul nu va mai avea pierderi de putere si de asemenea veti scapa de avertizarile luminoase din bord sau de erorile aparute la o eventuala diagnoza. Un lucru important de subliniat este faptul ca acest dispozitiv va functiona fara sa interfereze cu alte sisteme electronice ale camionului.

Avand in vedere ca emulatorul Adblue 9 in 1 este disponibil pentru o gama variata de masini, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa uploadati programul dorit in emulator si dupa aceea poate fi montat pe oricare dintre masinile suportate. Acest instrument poate fi demontat foarte usor de pe camion si poate fi folosit la fel de usor si pe alt camion dupa ce il resetati.

Emulatorul AdBlue 9 in 1 este conceput pentru a dezactiva sistemul AdBlue folosit la camioane, autobuze sau alte masini grele ce au norma de poluare euro 4 sau euro 5. Este potrivit pentru urmatoarele marci Mercedes-Benz, MAN, Scania, Iveco, Renault, Volvo si DAF.

Emulatorul pentru Adblue suporta o gama variata de masini. Tot ce trebuie sa faceti este sa uploadati programul dorit in emulator si dupa accea poate fi montat in oricare dintre masinile suportate. Poate fi demontat usor de pe camion si poate fi folosit la fel de usor si pe alt camion dupa ce il resetati.

Pentru nelamuriri nu ezitati sa ne contactati echipa de specialisti. Firma noastra ofera asistenta la instalare iar departamentul tehnic se poate conecta la distanta prin TeamViewer.

Emulator 9 in 1 Adblue cu senzor Nox 2016
Emulator Adblue 9 in 1 cu senzor Nox 2016

Scrie o recenzie

Emulator Adblue 9 in 1 cu senzor Nox 2019

Scrie o recenzie