Cabluri adaptoare Daewoo 12 Pini

60 lei
Data estimativa livrare: Detalii livrare

Comenzi telefonice:

Program: L-V 9:00-19:30

Cabluri adaptoare Daewoo la OBD 2

Cabluri adaptoare Daewoo

Firma noastra comercializeaza cabluri adaptoare Daewoo, 100% originale si de cea mai buna calitate. Acesta sunt cabluri adaptoare care va ajuta sa folositi instrumentul de diagnoza pe care-l detineti. Cu ajutorul acestora veti putea desfasura o testare auto corecta.

Cablurile pe care le dispozitia dumnevoastra sunt cabluri Daewoo cu 12 pini la 12 pini OBD II. Lungimea acestora este cu aproximatie de 35 - 40 cm.

Mentionam ca acestea sunt cabluri adaptoare si nu un instrument de diagnoza.

Cablurile adaptoare Daewoo functioneaza cu toate masinile GM si Daewoo fabricate dupa anul 1996 cu un conector de diagnoza cu 12 pini. Conector cu 12 pini si la conector cu 16 pini.

Cablurile adaptoare Daewoo sunt de cea mai buna calitate. Acest cabluri sunt confectionate din cele mai durabile si calitative materiale existente. Pe scurt, sunt cele mai calitative cabluri adaptoare si astfel durata de viata a acestora este mult mai mare comparativ cu alte variante.

GM Daewoo Cablu Adapator pentru diagnosticarea auto 12 pini la OBD2 DLC 16 pini

Este un cablu adapator, nu este un instrument de diagnoza Lungime totala aproximativ 35-40 cm

Conecteaza un instrument de diagnoza OBD II cu 16 pini la o masina cu soclu cu 12 pini

Functioneaza cu toate masinile GM si Daewoo fabricate dupa anul 1996 cu un conector de diagnoza cu 12 pini Conector cu 12 pini si conector OBD II cu 16 pini
Cabluri adaptoare Daewoo

Scrie o recenzie

Cabluri adaptoare Daewoo 12 Pini

Scrie o recenzie