Contacteaza-ne

Denumire produs:  

BMW GT1 PRO

1.849 RON


Ai întrebări sau nelamuriri ? Vrei să comanzi telefonic ?

Contactează-ne telefonic la.: 0723 888 411
  • Garantie 1 an la orice produs comercializat
  • Asistenta tehnica la instalare
  • Livrare rapida prin Fan Courier sau Posta Romana

Tester BMW GT1 PRO

Vezi galeria de imagini

Detalii BMW GT1 PRO

BMW GT1

BMW GT1 este oferit pe piata cu aceleasi specificatii cu cele ale uneltei de dealer BMW.

GT1 poate acoperi toate sistemele de pe masinile BMW, poate face programare si configurare a ECU. Multe dintre sistemele originale montate pe masini pot fi acum reprogramate folosind acest soft. In trecut orice schimbare facuta pentru a rectifica o problema implica achizitionarea unui nou ECU dar acum aveti o alternativa pentru a depasi aceasta situatie. BMW GT1 iti permite sa reprogramezi toate ECU pentru a rezolva probleme cu software-ul sau sa instalezi un ECU nou la o masina reparata.  GT1 este singurul sistem care iti permite sa faci asta si este absolut necesar pentru a lucra si pe Freelander. fiind de asemenea singurul sistem care iti ofera toate diagnosticele si programarile pentru ultimele modele de BMW.

BMW GT1 contine cinci sisteme, sistemul TIS, sistemul DIS, sistem de diagnoza, sistem de masurari si management. Puteti testa si verifica informatiile in acelasi timp cu GT1.

Functia de test - citeste coduri de erori, sterge codurile de erori, stream-uri de informatii, programari, teste de componente, informatii despre mententanta, ofera locatia componentelor si diagrama de fire, etc..  TIS si DIS sunt suplimentare pentru diagrama sistemelor din masinile BMW si pot oferi de asemenea locatia componentelor, metode de mentenanta informatii de codare si altele.

Pachetul contine:

1. GT1- interfata principala
2. Cablu de retea
3. Conector cu 20 de pini
4. Conector OBD 2
5. Hard disk